Blogi fotodega loodusest ja reisidelt. Koos jutuga ja vahel ka ilma.

laupäev, 7. detsember 2013

Kantküla - hämar-lumine päev

+ No comment yet

Vaatamata sellele, et täna on laupäev, olin tööga hõivatud. Kui selja tagant aknast oli juba 20 minutit päike paistnud, meenus mulle, et kassi krõbuskid on otsas ja kohalikust poest neid ei saa. Autosse ja Rakvere poole...
Peagi selgus, et hetkeline imeline ilm (päike, värske lumi ja kohatine udu) on kohe asendumas lumesajuga. Lõuna pool paistis veidi selgem taevas, seepärast valisin Põlula suuna.

Möödudes piisonifarmist märkasin kuidas piisonid püherdasid värskes lumes, hetkeks tekkis tahtmine seda naljakat vaatepilti jäädvustada, kuid otsustasin, talv ees, jõuab. Veidi hiljem selgus, et lootus päikesevalgusefotodele on kadumas:


Kantküla kandis tegin pildi, mis päises.
Rakvere Vaalakeskuse parkla oli autosid nii täis, nagu ma veel kunagi pole näinud - jõulaat.
Käisin toidupoes. Välja tulles avastasin, et nokamüts, mille pildistamise ajaks tagurpidi pähe olin pannud, oli sedasi siiamaani. Autosse istudes meenus, kassikrõbinad jäid ju ostmata. Kuna auto oli pargitud praktiliselt ringtee juurde ei hakanud tagasi poodi minema.

Kokkuvõtteks:

Ei saanud korraliku fotot. Kass jäi dieedile. Poes paistsin ilmselt veidi totakas välja. Vähemalt on blogipostitus olemas, asi seegi.

Postita kommentaar