Blogi fotodega loodusest ja reisidelt. Koos jutuga ja vahel ka ilma.

laupäev, 8. veebruar 2014

Jägala juga

+ No comment yet

Kui talvel ei ole Jägala joal käinud, siis ei olegi talve näinud! Seda motot järgides otsustasin neljapäeval teha pika lõunapausi ja teele...

Lähenedes juale muutus mu nutifon taskus väga rahutuks. Ma olen alati lugu pidanud Murphy seadustest ja need seadused austavad ka mind. Peale pildistamist kulus mul tubli pooltund mailidele ja telefonikõnedele vastamiseks. Oleksin kodus arvutitaga olnud, oleks see pealelõuna kindlasti veidi rahulikum olnud.

Kohale jõudsin plaanitust natuke hiljem, päike valgustas juga ainult osaliselt. Kuid arvestades mulle vastutulevate autode ja inimeste hulka, oleks varem palju keerulisem leida pildistamiseks vaba ruumi.




Ootasin veidi kannatamult pääsu joa alla, kui üks naine, koos lapse ja koeraga mind ette lasi.
Ei tahtnud lahkust kuritarvitada, seljataga oli kuulda: "Emme see on ju maailma kõige lahedam koobas!". Tegin kiirelt pildi.



Veel paar võtet väljaspoolt.





Vaade ülevalt enne lahkumist.



Tagsiteel pildidtasin loojangut Järni tammikus.



Jägala teema juurde tagasi tulles panen siia ka varasemate aastate pildid.

18.12.2009

Esimene kohtumine (fotokaga) Jägala joaga. Midagi oli aparaadi sätetes totaalselt paigast, seepärast korralikku pilti seekord ei saanud.


24.01.2010

Ilm oli väga külm, Täpselt ei mäleta, kuid fotosid teha oli keeruline.



Jäämeduusid.



Vaade seestpoolt.


03.02.2010

Järjekordsed hommikused pildid. Tehtud nagu eelmised teel nõupidamisele. Vahepeal oli lund sadanud ja mul oli tõsist tegemist, et pärast tagasi saada. (lume all oli jää)




12.03.2010



11.05.2010

Vahelduseks üks hiliskevadine jäädvustus.


11.02.2012

Kõikidest meediakanalitest oli just läbi jooksnud uudis "fantastilisest" Jägalast. Autosid oli nagu väiksel laulupeol. Peale poole kilomeetrist kõndimist avanes järgmine vaatepilt.



04.09.2012

Hilissuvine võte.


03.02.2010

Kodust välja sõites oli pildistamiseks ideaalne ilm. Kuid kohale jõudes oli kohe algamas lumesadu.




Postita kommentaar