Blogi fotodega loodusest ja reisidelt. Koos jutuga ja vahel ka ilma.

reede, 3. oktoober 2014

Uljaste - sümmeetriline peegeldus

+ 1 comment


Esimesed kaks lauset on samad mis eelmisel postitusel, ei hakka neid uuesti kirja panema.


Täielik tuulevaikus. Kuid mitte vaikus. Vasakult - küla poolt kostab muruniiduki töötamist. Paremalt laulab üle järve "Serebro". Teate võib olla seda lugu, kus ema Ljuuba käest midagi nõutakse. Huvitav, mis aparaadist see tümakas tuleb, sest autoga sinna ei pääse. Aga eks lustikummutit ole ikka kergem tassida kui omal ajal lõõtspilli.

Järgmisel, pikema säriga fotol on näha supelrannast tõusvat lõkkesuitsu, sealt see musa tuli. Samuti paistab, et õige kuldne sügis on alles tulekul, seda juhul kui külm enne ära ei võta.


Huvitav oli see pilveeffekt, taevast ei valgustanud mitte loojuv päike allpoolt, Valgusallikas oli ise kuskil pilvede taga peidus.

>

Proovisin vasemalt  loojangutaevast jäädvustada kui järsku järv lainetama hakkas. Autoga saabunud noorseltskonnast leidis üks, nii vaikset järve ei ole huvitav pildistada ja hakkas kive vette loopima. Jõudsin siiski enne lainetust ühe pildi teha.

Symmetric reflection, lake Uljaste, Estonia

1 kommentaari:

  1. Veits vale informatsioon ei ole Teil siin? Oleks kena, kui oma jutu ära muudaksite! Ei visanud peale ühe noormehe keegi kive vette! Ja teiseks olite Te juba lahkunud sealt! Jõudsin ka mina piisavalt pildistada seal, ennem kui kivi visati üldse!

    VastaKustuta